Her blir fantasier til virkelighet..🏏

Datingside for alle kinky fetisjister som har tilknytning til Norge. Du kan begynne å sjekke profilene deres med en gang. Har du lyst til å chatte med en kåt slave eller ei dominant dame? Hva venter du på ?!

Ja, jeg vil ha en slave eller ei domina

Disse slavene og dominaene er på jakt etter deg!

Dette er grunnen til at våre medlemmer velger Smnorge

“Jeg har brukt Smnorge i et par måneder nå, og jeg ELSKER DET! Jeg har alltid vært skeptisk til chattesider, men ikke nå lenger. Jeg chatter med menn og vi utveksler mange bilder, det er så gøy! Det hender at jeg ikke klarer å vente til jeg kommer hjem for å logge meg på nettsiden. Det har skjedd at jeg tar en kjapp chat med noen når jeg er alene på kontoret".
Catherine B. (47) Oslo
“Jeg har brukt to andre chattesider før, men synes at Smnorge er så lettere å bruke og er den desidert beste. Jeg kom raskt i kontakt med andre og vi chattet om alt mellom himmel og jord.... ikke bare sex ... selv om jeg må innrømme at det er favorittemnet mitt, hihi".
Anna V. (35) Bergen

Hvorfor Smnorge?

🏏 SMNORGE.com ❤️ SM Norge - BDSM Norge 🖤❤️ SM Norge - BDSM Norge. SM Norge Her finner du bdsm kontaktannonser 🏏 Finn norske gutter eller jenter som også er interesserte i BDSM. BDSM dates i ditt nabolag. 🍌 BDSM Marked Norge. Norges frekkeste BDSM date 🖤 Her blir fantasier til virkelighet. Datingside for alle kinky fetisjister som har tilknytning til Norge. Du kan begynne å sjekke profilene deres med en gang. Hva venter du på ?!

Spenning i livet ditt

Du trenger en utfordring, forholdet ditt har rett og slett blitt kjedelig. Høres det kjent ut? Enten du er i et forhold eller ikke så kjenner du sikkert igjen den følelsen. Vi i Smnorge har løsningen på dine problemer. Tusenvis av lokale slavene og dominaene er på jakt etter det samme som deg! Registrer deg og finn det du leter etter. Kom i gang med chattingen i løpet av noen få minutter!

Folk elsker å flørte, men å opprette en profil på et nettsted er et stort skritt å ta. Med Smnorge kan du lete etter en spennende chat anonymt. Det er ikke obligatorsk med profilbilde og du kan sende anonyme meldinger til andre brukere.